طرز کار ساده است:
سیبزمینیها را بشوئید و ابتدا برشهایی کمابیش نازک از آنها آماده کنید (درست مثل وقتی که میخواهید چیپس معمولی سرخ کنید).
حالا این برشها را به شکل گلبرگهای رز اندکی لوله کنید و کنار هم نگاه دارید.
با خلال دندان چوبی تمیزی این گلبرگهای لوله شده و کنار هم نگاه داشته شده را به یکدیگر متصل کرده، در جای خود محکم کنید.
اکنون مثل وقتی که چیپس معمولی سرخ میکنید آنها را در ظرفی از روغن داغ شده، سرخ کنید و پس از سرخ شدن، با سبزیجات تزئین کنید و سر سفره بیاورید. حالا یقیناً هم خودتان از خوردنش لذت میبرید، هم آنها که چشمانشان از هنرمندی شما در آشپزی گرده شده و با شوق و شعف به محصول راحت و آسان شما چشم دوختهاند!|جام جم سرا|رشید حسام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
مرسی عزیزان
خیلی عالی